Adoptie op afstand

Sommige honden kunnen door ouderdom, chronische ziekte of sociale problemen (lange tijd) niet door ons in Nederland geplaatst worden. Wij blijven voor hen zorgen tot het laatste moment. Helaas kost dit ontzettend veel geld. Om ze wel alles te kunnen geven wat ze verdienen zoeken we mensen die deze dieren op afstand willen adopteren.

 

Voor een bedrag van minimaal 15 euro per maand kunt u al een hond op afstand adopteren. Een hond kost per maand natuurlijk veel meer geld, maar alles helpt! Mocht u een hoger bedrag per maand willen doneren dan is dat zeer welkom! U kunt uw adoptie op afstand natuurlijk elke maand opzeggen.

U ontvangt van ons een heus adoptie op afstand certificaat en uw naam wordt vermeld op de site bij de foto van de hond die u op afstand adopteert. Ook ontvangt u tweemaandelijks een foto en update van de door u gekozen hond.

Een adoptie op afstand is ook een geweldig cadeau om aan een dierenvriend te geven! Of om bijvoorbeeld met collega’s of familieleden samen een hond op afstand te adopteren. Uw bijdrage betekent een beter leven voor de hond, Zo simpel is het.

Wie zijn op afstand adopteerbaar?

WhatsApp Image 2021-03-14 at 16.03.38.jp

Bambi

Bambi is het oudste lid van de AROS-roedel. Zij heeft veel medische problemen en mag daarom de rest van haar leven bij ons van haar oude dag genieten.

 

Bambi is op afstand geadopteerd door Donna en haar ouders. Bedankt!

Bambi.jpg
WhatsApp Image 2021-03-19 at 21.43.35.jp

Barley

Barley is na een tragische inbraak als stoere waakhond bij ons in de roedel gekomen. Hij zal bij ons blijven om het terrein en de roedel te beschermen en is daarom niet ter adoptie. 

Barley is op afstand geadopteerd door Monique & Arno. Bedankt!

WhatsApp Image 2021-03-19 at 21.28.16.jp

Frannie

Frannie is in 2019 bij ons gekomen. Ze is nooit gesocialiseerd en daarom moeilijk plaatsbaar. We hopen uiteindelijk een gouden mand voor Frannie te vinden, maar realiseren ons dat dit erg lastig is.

 

 Frannie is op afstand geadopteerd door Ria Hazelaar-Berkhuysen. Bedankt!

Bizou.jpg

Bizou

Bizou is in 2019 bij ons gekomen. Ze is nooit gesocialiseerd en daarom moeilijk plaatsbaar. We hopen uiteindelijk een gouden mand voor Bizou te vinden, maar realiseren ons dat dit erg lastig is.

 Wij zoeken een adoptant op afstand voor Bizou.