Adoptie op afstand

Sommige honden kunnen door ouderdom, chronische ziekte of sociale problemen (lange tijd) niet door ons in Nederland geplaatst worden. Wij blijven voor hen zorgen tot het laatste moment. Helaas kost dit ontzettend veel geld. Om ze wel alles te kunnen geven wat ze verdienen zoeken we mensen die deze dieren op afstand willen adopteren.

 

Voor een bedrag van minimaal 15 euro per maand kunt u al een hond op afstand adopteren. Een hond kost per maand natuurlijk veel meer geld, maar alles helpt! Mocht u een hoger bedrag per maand willen doneren dan is dat zeer welkom! U kunt uw adoptie op afstand natuurlijk elke maand opzeggen.

U ontvangt van ons een heus adoptie op afstand certificaat en uw naam wordt vermeld op de site bij de foto van de hond die u op afstand adopteert. Ook ontvangt u tweemaandelijks een foto en update van de door u gekozen hond.

Een adoptie op afstand is ook een geweldig cadeau om aan een dierenvriend te geven! Of om bijvoorbeeld met collega’s of familieleden samen een hond op afstand te adopteren. Uw bijdrage betekent een beter leven voor de hond, Zo simpel is het.

Wie zijn op afstand adopteerbaar?

BAMBI

In de tijd dat Bambi bij ons woont, heeft ze al zo veel meegemaakt. Daarom hebben we besloten dat Bambi oud mag worden bij ons en niet meer gaat verhuizen. Een wond die maar niet wilde genezen na sterilisatie, een tumor in haar buik (volledig verwijderd), acute nierfalen, leverfalen… Ze heeft hoge Leishmania en vermoedelijk nooit in haar leven medicatie gehad. Als gevolg daarvan zijn haar nieren en lever aangetast. Met medicatie is dit nu weer even stabiel, maar toch is het ook wachten op het volgende medische probleem.

 

Bambi geniet op dit moment van het Spaanse leven. We doen er alles aan om haar nog zo lang als dat het eerlijk is rond te laten sloffen. Maar een bijdrage in de torenhoge medische kosten is zeer welkom.

LEONA

Leona is op afstand geadopteerd door Joy-Ellen en Diana. Deze maandelijkse donatie draagt bij aan de kosten van Leona. Bedankt!! 

DOGGY DOE

Coming Soon