Naamsverandering

October 1, 2017

Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze interne organisatie en het netwerk van vrijwilligers. Zo hebben we een nieuwe naam en een nieuw logo ontwikkeld. Vanaf vandaag heten wij namelijk AROS Foundation, waarbij AROS staat voor Animal Rescue Organisation Spain. Verder gaat binnenkort onze nieuwe website online en zullen we nog meer zichtbaar zijn op social media. 


Ons primaire doel blijft ons inzetten voor kansarme honden en katten in Spanje. Dit betekent het opvangen, verzorgen en herplaatsen van zwerf- en asieldieren. Hiernaast willen we bijdragen aan een structurele oplossing van het honden- en kattenoverschot door middel van het opzetten van castratieprojecten.

 

Een hoop beweging binnen de AROS Foundation, maar we hebben er heel veel zin in en houden jullie op de hoogte!

 

🐾 Eva en Mirre

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo oneerlijk...

August 14, 2018

1/9
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

August 14, 2018

June 20, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square