Rust zacht lieve kindjes

January 3, 2018

Een nachtmerrie is de dagen voor Kerstmis werkelijkheid geworden. Dit bericht schrijven doet ons nog steeds zoveel pijn... Onze zes kindjes zijn ziek geworden. Met heel veel liefde hebben we ze de fles gegeven, de ogen open zien gaan en de rol van mama gespeeld... Maar een virus heeft toegeslagen. Het verlies is niet te bevatten. Onze lieve Max, Bobbi, Teddy, Julia en Bram zijn één voor één overleden. We hebben voor ze gevochten, alles voor ze gedaan, maar de ziekte was sterker... We zijn gebroken, verdrietig en hebben geen woorden voor de leegte. Onze kleine Lara is een vechter en is de enige van de zes die nog in leven is. Ze heeft twee wek

 

en bij de dierenarts aan het infuus gelegen, maar wonder boven wonder heeft ze het overleefd... Steken jullie een kaarsje op voor de kleintjes die nu vanaf boven toekijken op de andere AROS-honden?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo oneerlijk...

August 14, 2018

1/9
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

August 14, 2018

June 20, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square