Rust zacht lieve kindjes

Een nachtmerrie is de dagen voor Kerstmis werkelijkheid geworden. Dit bericht schrijven doet ons nog steeds zoveel pijn... Onze zes kindjes zijn ziek geworden. Met heel veel liefde hebben we ze de fles gegeven, de ogen open zien gaan en de rol van mama gespeeld... Maar een virus heeft toegeslagen. Het verlies is niet te bevatten. Onze lieve Max, Bobbi, Teddy, Julia en Bram zijn één voor één overleden. We hebben voor ze gevochten, alles voor ze gedaan, maar de ziekte was sterker... We zijn gebroken, verdrietig en hebben geen woorden voor de leegte. Onze kleine Lara is een vechter en is de enige van de zes die nog in leven is. Ze heeft twee wek

en bij de dierenarts aan het infuus gelegen, maar wonder boven wonder heeft ze het overleefd... Steken jullie een kaarsje op voor de kleintjes die nu vanaf boven toekijken op de andere AROS-honden?

Uitgelichte berichten