Rust zacht Kobus

January 30, 2018

Lieve Kobus, het was je zo gegund... Nog een paar jaar genieten van een liefdevol hondenleven, een warm thuis en een baas die voor je zorgt... Kobus was sinds kort bij ons, 9 jaar oud, gedumpt in het asiel (dodingsstation). Volgende week zou hij naar zijn nieuwe huisje in Nederland gaan. Helaas troffen we hem gisteren dood aan in zijn hok. We vermoeden dat hij is overleden in zijn slaap, hij lag er zo vredig bij.... Gelukkig waren zijn laatste dagen niet in een koude kennel, maar bij ons. 🙁

Rust zacht Kobus

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo oneerlijk...

August 14, 2018

1/9
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

August 14, 2018

June 20, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square