Toen en nu: Flinn

February 7, 2018

Hoewel wij ons voornamelijk op honden richten, komt er wel eens een katje voorbij die onze hulp hard nodig heeft. Zo ook kleine Flinn, hij zat doodziek tussen het vuilnis in Velez-Malaga. Zijn oogjes dichtgeplakt met viezigheid, hij kon amper ademhalen, hij had een smerige vacht en hij zat onder de vlooien. Na maanden intensieve verzorging kwam daar een prachtig, gezond en heel knuffelig katertje tevoorschijn. Hij is geadopteerd door Richard en Helena, 2 ontzettend lieve mensen, die Flinn vertroetelen en hem alles geven wat hij verdient.
Wij zijn dol op dit soort goede eindes :-)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo oneerlijk...

August 14, 2018

1/9
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

August 14, 2018

June 20, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square