Pinkie ter adoptie!

Pinkie is een teefje van 7 maanden oud. Zij is een kruising Franse Bulldog. Zij is geadopteerd door een heel leuk gezin maar helaas botert het niet tussen Pinkie en hun al aanwezige hond. Pinkie is een echte pup, dus heel speels. Ze is ook behoorlijk vasthoudend. Daarom zoeken we een huis voor haar alleen of een huis met een andere hele speelse pup/hond. Ze is erg sociaal en bedoelt het allemaal goed maar niet iedere hond wil steeds spelen. Ze is helemaal dol op kinderen! Ze is erg knuffelig en loopt goed mee aan de riem. Ze is ook zindelijk en het huisleven gewend.

Ze is nu te bezoeken in Roden. Wij hopen snel een gastgezin voor haar te vinden dus haar bezoekadres kan wisselen. Pinkie is gechipt, geënt, in bezit van een paspoort en gesteriliseerd.

Heb je interesse in dit leuke hondje? Neem dan contact met ons op: eva@arosfoundation.com

Uitgelichte berichten