Honden- en kattenspullen inzamelen

Over drie weken kunnen we weer gebruik maken van het (gratis) transport met spullen richting onze opvang!! Daarom zijn we op zoek naar honden- en kattenspullen. Heb je nog iets voor ons liggen?Vrijwel alles wat geschikt is voor honden of katten is welkom. We hebben een lijstje gemaakt met de spullen die we in ieder geval zeer goed kunnen

gebruiken. Stuur ons gerust een berichtje als je meer wil weten of als je spullen voor ons hebt voor transport. ​ - Zakken / blikken voer - Medicatie - Ontwormingsmiddelen - Ontvlooiingsmiddelen - Tuigjes / halsbanden / riemen - Benches - Transportboxen - Voerbakken - Snacks - Speelgoed - Kattenbakken - Borstels, kammen, shampoo - Handdoeken - Dekens, lakens, fleecekleden etc. - Manden - Opbergdozen - Schoonmaakmaterialen (bezem, stoffer/blik, hark, mestboy etc.)

We hebben inzamelpunten in Eindhoven, Nieuwegein, Emmeloord en Zeewolde.

Uitgelichte berichten