Help...

Soms hebben wij van die dagen dat we ineens weer beseffen waarom we zo hard nodig zijn in de Spaanse hondenwereld. Deze foto's zijn het bewijs...

Vanochtend werden we opgewacht door een mevrouw met drie pups. Net gevonden in een kistje langs de grote weg. Ongeveer 7 weken oud, vol met vachtmijt en teken... (foto 1) En alsof we nog niet genoeg puppy's hadden, was onze hulp vanavond ook weer nodig. (foto 2) Twee mama honden, niet gecastreerd, negen puppy's... Met de eigenaar is geregeld dat de mama's deze week worden gecastreerd. De puppy's proberen we onder te brengen in fostergezinnen in Spanje, zodat ze voldoende verzorging en aandacht krijgen.

We willen ze allemaal helpen, maar we kunnen het niet alleen. Er zijn op dit moment zo veel pups die onze hulp nodig hebben. De pups van vandaag zijn nog maar het begin. We houden ons hart vast voor de ellende die komende weken zal gaan komen.. 😶

Financiële hulp is welkom. Ons rekeningnummer is NL70INGB0007967310. Delen van dit bericht zou lief zijn! En als je interesse hebt in een van onze honden, horen we het graag :)

Dankjulliewel🐾

Uitgelichte berichten