Doneeractie: nieuwe auto voor onze rescue

July 3, 2018

Om dieren te kunnen redden in Spanje hebben wij een auto nodig. Helaas is onze auto kapot!

 

Dagelijks zijn wij onderweg. Dieren ophalen uit het dodingsstation, naar de dierenarts, een melding van een doos met puppy's in een vuilcontainer, geadopteerde dieren naar het vliegveld brengen... Wij van AROS Foundation maken genoeg mee.

 

Helaas heeft onze auto het vorige week begeven. En zoals je wel begrijpt, hebben wij de auto iedere dag heel hard nodig. Zonder auto kan ons werk simpelweg niet doorgaan in Spanje. 

 

Onze stichting zet zich in om honden en katten in Spanje een beter leven te geven. Dit doen wij door middel van castratieprojecten en adopties van de dieren in Nederland. Zo hebben wij al heel veel honden en katten een nieuwe toekomst gegeven door een gouden mand voor ze te vinden in Nederland.

 

Een garagebedrijf in de buurt heeft aangeboden te helpen met de zoektocht naar een nieuwe, betrouwbare auto. Ze hebben aangeboden een deel te sponsoren, waar wij ze ontzettend dankbaar voor zijn. De kosten die wij zelf moeten bijleggen zijn €2100. 

 

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en wij werken enkel met vrijwilligers. Zo €2100 ophoesten gaat hem dus helaas niet worden. Maar zoals eerder gezegd kunnen wij écht niets betekenen voor de Spaanse dieren zonder auto... 

 

Daarom hopen wij dat er heel veel lieve mensen rondlopen die een (kleine) donatie willen doen, zodat wij ons goede werk weer voort kunnen zetten. 

 

Iedere kleine bijdrage is welkom!! Namens het AROS-team en alle lieve viervoeters: DANKJEWEL!

 

Klik HIER om naar de doneeractie te gaan.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo oneerlijk...

August 14, 2018

1/9
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

August 14, 2018

June 20, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square