Zo oneerlijk...

Machteloos, gebroken… Zo voel ik me vandaag na een bezoek in het asiel (dodingsstation). Het is topdrukte. Wanhopige en trouwe ogen kijken je aan. Allemaal verdienen ze zo hard een liefdevolle mand. Ik wil alle 300 honden meenemen, maar weet dat dat onmogelijk is… Ruimtegebrek, tijdgebrek en geldgebrek. Het enige wat ik nu kan doen is de héle oude meenemen in de hoop ze een fijne oude dag te geven. Zodat ze niet hun laatste adem uitblazen op deze verschrikkelijke plek. En degene die kans hebben op adoptie inenten. Zodat ze niet ziek worden, meer kans hebben op overleven en direct meegenomen kunnen worden als er ook maar iemand geïnteresseerd is in eventuele adoptie.

Sinds deze week is een rij met kennels vrijgegeven door de politie. De +- 25 honden in deze kennels zijn vorig jaar in beslag genomen en na een lang durende rechtszaak mag er eindelijk iets met de honden gebeuren. Een jaar in een asiel, op een koude vloer, zonder kleedje… Kan je het je voorstellen?

Laten we daarom alsjeblieft met z’n allen proberen deze honden zo snel mogelijk hier weg te krijgen. Ze hebben recht op een nieuw begin. Stuk voor stuk zijn ze geweldig, lief, sociaal. Hoe kunnen ze na een jaar zonder een aai over hun bol toch nog zó veel vertrouwen in de mens hebben..? Het is ongelofelijk…

Donderdag gaan de twee Pinchers mee naar huis en de grote Deense Dog. Alle drie zijn ze +- 10 jaar oud. Geen enkele hond verdient een verblijf op deze plek, maar ik vind het verschrikkelijk te moeten bedenken dat deze oudjes eenzaam en zonder liefde dood zullen gaan in zo’n kille kennel.

Alle honden op de andere foto’s verdienen ook een gouden mand. Interesse in één van de honden? Wil je een hond op afstand adopteren? Een inenting sponsoren? Een castratie betalen? Fostergezin zijn? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. We zijn dringend op zoek naar alle mogelijke manieren van hulp… Zonder hulp zullen ze geen schijn van kans hebben en overlijden aan een ziekte of worden ingeslapen.

Deel dit bericht alsjeblieft. Laten we onze krachten bundelen en een verschil maken voor zo veel mogelijk van deze lieverds. We hebben bijna 600 likes, dan moeten we toch wel iets kunnen betekenen?!!

Aanvulling: omdat meerdere mensen ernaar gevraagd hebben, bij deze ons rekeningnummer: NL70INGB0007967310 . De sponsoring van een enting, een castratie, een willekeurige sponsoring... Alles is op dit moment welkom! <3 Jullie zijn fantastisch, bedankt!

Uitgelichte berichten