Zielepootjes

 

Een zielepootje is een naam die wij geven aan een dier dat een lage kans heeft op adoptie. Dit kan verschillende oorzaken hebben, uiterlijk, leeftijd, fysieke of mentale gesteldheid spelen hierbij een rol. Ook kan het zijn dat het dier positief getest is op een bepaalde ziekte, medicijnen nodig heeft of extra aandacht of zorg nodig heeft. 

Wij zien de zielepootjes graag gelukkig, en daarom hebben zij bijvoorbeeld een verlaagde adoptiebijdrage, kunt u een zielepootje sponsoren of kunt u (tijdelijk) peettante of -oom worden! 

Peettante of peetoom

Als peettante of peetoom kun je een zielepootje extra verwennen, door bijvoorbeeld een mandje, snoepjes, voer, een trimbeurt, medicijnen, een knuffel, speeltje, een bot, een bal, wat u ook kunt bedenken, te doneren. 

U zit helemaal nergens aan vast, peettante of oom zijn kan gewoon eenmalig. U kunt contact opnemen met iemand van AROS Foundation om te bespreken hoe je het zielepootje graag wil helpen. Wij zullen het zielepootje voor u in het zonnetje zetten en hiervan een verslag op de website en facebook pagina plaatsen.