top of page

Adoptie op afstand

Sommige honden en katten kunnen door ouderdom, chronische ziekte of sociale problemen (lange tijd) niet door ons in Nederland geplaatst worden. Wij blijven voor hen zorgen tot het laatste moment. Helaas kost dit ontzettend veel geld. Om ze wel alles te kunnen geven wat ze verdienen zoeken we mensen die deze dieren op afstand willen adopteren.

 

Voor een bedrag van minimaal 10 euro per maand kunt u al een hond of kat op afstand adopteren. Een dier kost per maand natuurlijk veel meer geld, maar alles helpt! Mocht u een hoger bedrag per maand willen doneren, dan is dat zeer welkom! U kunt uw adoptie op afstand natuurlijk elke maand opzeggen.

U ontvangt van ons een heus adoptie op afstand certificaat en uw naam wordt vermeld op de site bij het dier die u op afstand adopteert. Ook ontvangt u tweemaandelijks een foto en update.

Een adoptie op afstand is ook een geweldig cadeau om aan een dierenvriend te geven! Of om bijvoorbeeld met collega’s of familieleden samen een dier op afstand te adopteren. Uw bijdrage betekent een beter leven voor de hond of kat, Zo simpel is het.

Wie zijn op afstand adopteerbaar?

Amira.jpeg

Amira

Amira woont al enige tijd bij ons op de opvang. Ze is (nog) niet sociaal genoeg om geplaatst te worden. We hopen uiteindelijk een gouden mandje voor haar te vinden. 

Amy.jpeg

Amy

In 2022 hebben wij Amy van een verschrikkelijk leven gered. Al 15 jaar stond ze in een ellendig klein stalletje, zonder aandacht of beweging. Met haar 23 jaar oud mag ze eindelijk genieten van een welverdiend pensioen. 

In verband met de maandelijkse (hoge) kosten voor Amy zoeken wij meerdere mensen die haar op afstand willen adopteren. 

Hillary.jpeg

Hillary

Hillary woont al sinds 2021 bij ons op de opvang. Ze vindt mensen leuk, maar op haar tijd. Samen met haar beste vriendinnetje Britney loopt ze los in de tuin. We hopen uiteindelijk een geschikt huisje te vinden voor de dames samen.

Britney.jpeg

Britney

Britney woont al sinds 2021 jaar bij ons op de opvang. Ze vindt mensen leuk, maar op haar tijd. Samen met haar beste vriendinnetje Hillary loopt ze los in de tuin. We hopen uiteindelijk een geschikt huisje te vinden voor de dames samen.

Op afstand geadopteerd ❤

Barley.jpeg

Barley

Barley is na een tragische inbraak als stoere waakhond bij ons in de roedel gekomen. Hij zal bij ons blijven om het terrein en de roedel te beschermen en is daarom niet ter adoptie. 

Barley is op afstand geadopteerd door Monique & Arno. Bedankt!

Susy.jpeg

Susy

Susy woont sinds 2020 bij ons nadat ze net op tijd gered werd uit een bouwcontainer. Susy is ter adoptie, maar heeft HD en dat maakt het lastig om een geschikt huisje voor haar te vinden.

Susy is op afstand geadopteerd door Desiree. Bedankt!

Florina.jpeg

Florina

Florina blijkt na heel veel medische onderzoeken beginnende lymfeklierkanker te hebben. We hebben haar daarom in huis genomen en ze mag bij ons blijven tot haar leven niet meer fijn is. 

Florina is op afstand geadopteerd door Donna en haar ouders. Bedankt!

Bizou.jpeg

Bizou

Bizou is in 2019 bij ons gekomen. Ze is nooit gesocialiseerd en daarom moeilijk plaatsbaar. We hopen uiteindelijk een gouden mand voor Bizou te vinden, maar realiseren ons dat dit erg lastig is.

Bizou is op afstand geadopteerd door Donna en haar ouders. Bedankt!

Bloom.jpeg

Bloom

Bloom is in 2022 bij ons gekomen met haar vier kittens. Bloom is (nog) niet sociaal genoeg om geplaatst te worden. We hopen uiteindelijk een gouden mand voor haar te vinden.

 

 Bloom is op afstand geadopteerd door Maycke Sierksma. Bedankt!

317747318_2454941197993215_8443311886013028152_n.jpg

Karel

Karel heeft het vele jaren zwaar gehad als straatkater. Hij is FIV+ en heeft chronische bronchitis. Deze grote lieverd mag de rest van zijn leven bij ons blijven wonen.

 Karel is op afstand geadopteerd door Mara en Ivar. Bedankt!

bottom of page