Ter adoptie

LET OP! In verband met onderhoud van de website is het aanbod dieren ter adoptie niet actueel. Op dit moment kun je onze dieren dus via onze Facebook pagina en Marktplaats in de gaten houden. Klik hier voor het Marktplaats overzicht.

Onderstaande katten zijn (binnenkort) beschikbaar voor adoptie. 

Kittens

a11ee04b-87f8-42d3-8577-e06dacdc06cd.jpg

Ben je op zoek naar een rescue kitten of kittens? Wil je liever niet de geplande nestjes stimuleren en vind je in het asiel niet de kitten die je zoekt?


Dan kun je één of meerdere levens redden door een kitten bij ons te adoptere. Helaas is het kittenseizoen hier weer begonnen en zitten we vol met zwangere poezen en jonge kittens.
En dit is pas het begin. Wij zorgen door middel van castratieprojecten dat de aantallen minderen maar helaas zijn er nog teveel over.

We hebben op dit moment ruim 35 kittens in onze opvang. 

Leeftijd

Geslacht

0-15 weken

Poezen en katers (niet gecastreerd)

Rose | Gereserveerd

$_86.jpg

Rose is een zwarte poes van ongeveer 2 jaar oud. Ze zwierf rond buiten bij onze dierenarts in Spanje. Ze probeerde steeds naar binnen te glippen voor voer. Helaas kregen we haar steeds niet te pakken. Uiteindelijk na lang proberen is t toch gelukt. Rose is erg verlegen en moet ontdooien aan t begin. Maar als ze eenmaal zover is geniet ze enorm van knuffeltjes. Met veel tijd en geduld zal ze zich verder kunnen ontpoppen tot fijne huiskat.


Ze is zéér sociaal met andere katten dus een huis waar al een lieve kat woont zou top zijn.
Honden onbekend.


Rose is gesteriliseerd en negatief getest op FIV en Felv. Ze is zindelijk. Eén van haar oortjes mist een stukje. Hier heeft ze verder geen last van. Rose bevindt zich nog in Spanje maar kan 3 april mee naar NL reizen.

Leeftijd

Geslacht

2 jaar

Poes, gesteriliseerd

Charlie | Gereserveerd

$_86 (2).jpg

Charlie is een ontzettende lieve en knappe kater van slechts 9 mnd oud. Hij leefde op straat en werd daar gevoerd. Ze vonden het zo zielig dat zo'n knuffelkat op straat moest leven dat mensen ons hebben gevraagd een thuis voor hem te vinden.


Charlie is inmiddels gecastreerd en negatief getest op FIV/Felv. Enkele kiezen in zn mond waren beschadigd door het zware leven dus die zijn verwijderd. Nu is hij topfit!
 

Charlie is een geweldige familiekat. Even verlegen aan het begin maar daarna ontpopt hij zich tot een schootkat. Hij is erg sociaal met andere katten. Honden onbekend. Hij is zindelijk. Charlie bevindt zich nog in Spanje en wordt nu reisklaar gemaakt. Charlie kan 3 april mee naar NL komen.

Leeftijd

Geslacht

9 maanden

Kater, gecastreerd

Hannah | Gereserveerd

$_86 (1).jpg

Hannah is een hele lieve knuffelpoes van 8 jaar oud. Altijd liefdevol verzorgd door haar eigenaar hier in Spanje. Helaas is deze meneer overleden en zou ze op straat worden gezet. Natuurlijk hebben wij haar overgenomen.


Hannah is een hele lieve zachtaardige kat. Klimt graag op schoot, is heel sociaal met andere katten en zou het heerlijk vinden in een gezin waar ze veel geknuffeld wordt.


Hannah is gesteriliseerd en negatief getest op FIV en Felv. Ze kan begin 3 april mee naar NL.
Ze kan als binnen- en buitenkat mits ze binnen genoeg ruimte krijgt en aandacht. Hannah is zindelijk.

Leeftijd

Geslacht

8 jaar

Poes, gesteriliseerd

Flores | Gereserveerd

$_86 (4).jpg

Flores is een prachtige zwarte poes van net 1 jaar oud. Samen met haar kittens gevonden in Spanje enkele maanden geleden. Daar opgevangen door een dame die het goed bedoelde maar hen niet de zorg kon bieden die ze nodig hadden.


Haar kittens zijn nu 4 maanden en geadopteerd en Flores is toe aan wat tijd voor zichzelf. Flores houdt enorm van aandacht. Aaien, knuffelen, ze geniet er echt van. Ze houdt niet van drukte, dus we zoeken een huisje voor haar waar ze lekker haar ding kan doen.


Een andere sociale kat of hond zal geen probleem zijn. Kinderen die haar grenzen respecteren ook niet. Flores is zindelijk en inmiddels gesteriliseerd en negatief getest op FIV en Felv.
Ze kan hopelijk in april mee naar NL reizen.

Leeftijd

Geslacht

1 jaar

Poes, gesteriliseerd

Belinde & Rosalinde | Gereserveerd

5abdf3c4-e5b4-4568-a963-e00677843c93.jpg

Belinde & Rosalinde zijn gereserveerd.

Leeftijd

Geslacht

1 jaar

Poes, gesteriliseerd