Ter adoptie

Onderstaande katten zijn (binnenkort) beschikbaar voor adoptie. 

Kit

 • Geboortedatum: april 2020

 • Geslacht: poes

 • Gesteriliseerd: nee

 

Kit is gevonden in de motorkap van een auto in Spanje toen ze pas enkele weken oud was.
Veel te jong om alleen te kunnen overleven.
Nu veilig bij ons op de opvang. Ze is ongeveer begin april geboren, dus nu 6 weken oud.
Het meisje is een lekker vrolijk, pittig ding. Ze groeit hier op tussen veel katten en honden en daardoor is ze zeer sociaal. Ze houdt van spelen en vindt het heerlijk als je haar kleine dikke buikje kriebelt.
We zoeken een huisje voor haar waar al een kattenvriendje woont of ze kan natuurlijk samen met 1 van onze andere kittens geplaatst worden. 
Het is wettelijk bepaald dat dieren pas de grens over mogen wanneer ze 15 weken oud zijn, dit ivm de verplichte hondsdolheidenting die pas met 12 weken gegeven mag worden en een incubatietijd heeft van 3 weken.
(Hopelijk mag er dan weer gereisd worden ivm de huidige Corona-situatie, maar daar kunnen wij NIKS zinnigs over zeggen )
Filmpjes beschikbaar!

Snowy

 • Leeftijd: 3 jaar

 • Geslacht: kater

 • Gecastreerd: ja

 

Snowy is een prachtige grote witte kater van ongeveer 3 jaar oud.
Hij leefde begin dit jaar op straat in Spanje en zocht mensen op voor aandacht.
Wij hebben hem opgevangen in onze opvang en wat een lieverd! Hij kroop elke keer op schoot en viel dan in een diepe slaap.
Knuffelen kan hij als de beste. Hij is actief, fit en nieuwsgierig.
Hij leefde hier met honden en dat was na gewenning geen probleem.
Hij vond een geschikte familie en kwam 10 dagen geleden aan in NL na 5 dagen wegtransport.
Nu is hij overprikkeld. Wat niet vreemd is. Dit uit hij door niet te meer te komen knuffelen, wilde momenten waarop hij heel hard rondrent en je hand vast te pakken en te bijten en trappen (bekend kattengedrag bij overprikkeling). Dit gedrag hebben wij al die tijd nooit meegemaakt. Helaas voelt de huidige adoptant geen klik met Snowy en vinden ze het lastig dat hij niet zichzelf is. Ze willen graag dat hij een ander thuis vindt.
Ook al zal een extra verhuizing hem nog wat gestresster maken, er is helaas geen andere keuze.
Snowy is zonder meer een van de liefste, zachtaardigste en leukste katten die wij ooit hebben gehad. Hier in de opvang liet hij zich makkelijk oppakken en ook bij de dierenarts was hij zeer braaf.
Met wat geduld en vooral rust zal hij zó weer de oude zijn.
Wie kan deze knappe man een thuis bieden VOOR ALTIJD?
Graag alleen reageren als je qua profiel past bij Snowy en niet op gaat geven! Hij heeft een tuin nodig, liever geen drukke kids, mensen die veel tijd en rust hebben.
Filmpjes beschikbaar.
Hij woont nu in Kampen.
Inmiddels is hij opgehaald door een foster.

Valeria

 • Leeftijd: 2 jaar

 • Geslacht: poes

 • Gesteriliseerd: binnenkort

 

Valeria is hoogzwanger van de straat gehaald nadat mensen in Spanje. Na een kleine 2 weken beviel ze van 6 prachtige babies.
Momenteel is ze nog fulltime moeder maar over enkele weken wordt ze gesteriliseerd begint het proces haar reisklaar te maken.
Valeria is ontzettend lief en knuffelig. Een hele brave, rustige poes rond de 2 jaar oud.
Ze is prachtig van kleur, grijs met strepen. Ze is negatief getest op FIV en Felv.

Valeria is sociaal met honden en katten en is zeer lief en dol op kinderen (onder begeleiding natuurlijk). Ze zou genieten van een huis bij een gezin met een tuin waar ze lekker veilig kan rondlopen.

Wij weten niet wanneer er weer gereisd mag worden ivm de huidige Corona-situatie)
Filmpjes beschikbaar!

Isa

 • Leeftijd: 1 jaar

 • Geslacht: poes

 • Gesteriliseerd: ja

 

Isa is een prachtige zwarte poes van 1 jaar oud.
Zij is aan komen lopen bij een meneer in Spanje en daarna bij ons gekomen.
Ze is duidelijk grootgebracht rondom mensen want ze is een enorme lieve en zachtaardige knuffelkont.
Isa is niet alleen prachtig om te zien, ze is ook heel sociaal met andere katten en honden zijn ook geen probleem.
We zoeken een huisje voor haar waar ze veel aandacht krijgt en veilig naar buiten kan.

Isa is inmiddels gesteriliseerd, gechipt en ingeënt. Ook is ze negatief getest op FIV en Felv. Natuurlijk is ze zindelijk. Ze bevindt zich nog in Spanje en is zo goed als reisklaar maar gezien de huidige Corona-situatie moeten we even afwachten tot de dieren weer naar NL mogen vliegen.

Zoya

 • Leeftijd: 1 jaar

 • Geslacht: poes

 • Gesteriliseerd: nog niet

 

Zoya is een prachtige poes van ongeveer een jaar oud.
Zij kwam zwanger aan bij onze opvang in Spanje.
Hier is ze veilig bevallen van 4 mooie en gezonde kittens. De kittens zijn allemaal gereserveerd en gaan naar hun huisje als ze wat groter zijn. Zoya mag over een paar weken ook gechipt en gesteriliseerd worden en is dan ook op zoek naar een thuis.
Ze is heel klein van stuk, erg rank gebouwd, ze heeft duidelijk Siamees bloed, prachtige grote groene ogen en is een enorme knuffel.
Ze zit graag lekker op schoot en kan geen genoeg van aandacht krijgen.
Aangezien ze nu nog voor haar kittens moet zorgen en daarna reisklaar gemaakt moet worden duurt het wel nog even voordat ze kan reizen. Gezien de huidige Corona-situatie komt dat goed uit. Voorlopig kan er toch niet gereisd worden.

We zoeken een huisje voor haar waar ze veel aandacht krijgt en veilig naar buiten kan. Ze is nu erg beschermend over haar kittens tegenover andere dieren dus we weten niet hoe ze er normaal op reageert.

Nacho | Gereserveerd

 • Geboortedatum: 18-11-2018

 • Geslacht: kater

 • Gecastreerd: ja

 

Nacho is een prachtige grote kater van ongeveer 1 jaar oud. Hij komt van de straat samen met z'n zusje Alice maar was te lief om terug te plaatsen. Nacho is erg timide, hij vindt het heel spannend allemaal. Maar we weten zeker dat hij net als z'n zus, bij genoeg aandacht omslaat.


Let wel, hij is timide, maar absoluut niet agressief! Hij verstijft, maar gaat niet krabben of bijten. Er zit geen kwaad in het mannetje. Hij heeft gewoon heel veel liefde en vertrouwen nodig.


Nacho is zindelijk, gecastreerd, ingeënt, gechipt, in bezit van een paspoort en negatief getest op FIV en Felv.
We vragen een speciale lage bijdrage voor Nacho omdat we op zoek naar naar een speciaal huisje bij mensen die hun tijd en energie willen steken in dit mooie mannetje.


Hij is reisklaar en kan op korte termijn naar Nederland reizen. Zijn zusje is ondertussen al in Nederland en doet het super. Met katten is hij sociaal. Honden vindt hij heel eng. Een gezin met drukke jonge kinderen vinden wij niet geschikt.

Please reload