Ter adoptie

Onderstaande katten zijn (binnenkort) beschikbaar voor adoptie. 

Ray

  • Leeftijd: 3 jaar

  • Geslacht: kater

  • Gecastreerd: ja

 

Ray is een prachtige kater van een jaar of 3 oud. Meer dood dan levend hebben we hem opgevist uit het asiel. Zwaar depressief, mager, geen glans in zijn vacht en zijn hele uitstraling was ellendig. Je kon hem niet aanraken zonder een haal te krijgen.


Ray is een hele bijzondere, dat is gebleken. Hij had de vechtlust om te leven opgegeven, maar met veel liefde en aandacht is hij nu een compleet andere kat. Hij knuffelt, hij wil maar al te graag op schoot liggen, geeft kopjes en spint het hardst van allemaal. In situaties met stress valt hij echter nog wel terug in zijn slechte humeur. Maar als hij dan even met rust gelaten wordt, is hij zo weer de gezellige en lieve Ray zoals hij hoort te zijn.


Voor Ray zoeken we dus een speciaal plekje. Een liefdevol huisje waar hij tot rust mag komen en niet direct vanaf dag 1 geknuffeld hoeft te worden. We plaatsen Ray als enig huisdier. Hij krijgt snel stress van andere dieren. Een hond die hem met rust laat is ok.

 

Ray is klaar om te reizen. Hij heeft een paspoort, chip, inentingen en is gecastreerd. Ook is hij negatief getest op FIV en FelV.

Nacho

  • Geboortedatum: 18-11-2018

  • Geslacht: kater

  • Gecastreerd: ja

 

Nacho is een prachtige grote kater van ongeveer 1 jaar oud. Hij komt van de straat samen met z'n zusje Alice maar was te lief om terug te plaatsen. Nacho is erg timide, hij vindt het heel spannend allemaal. Maar we weten zeker dat hij net als z'n zus, bij genoeg aandacht omslaat.


Let wel, hij is timide, maar absoluut niet agressief! Hij verstijft, maar gaat niet krabben of bijten. Er zit geen kwaad in het mannetje. Hij heeft gewoon heel veel liefde en vertrouwen nodig.


Nacho is zindelijk, gecastreerd, ingeënt, gechipt, in bezit van een paspoort en negatief getest op FIV en Felv.
We vragen een speciale lage bijdrage voor Nacho omdat we op zoek naar naar een speciaal huisje bij mensen die hun tijd en energie willen steken in dit mooie mannetje.


Hij is reisklaar en kan op korte termijn naar Nederland reizen. Zijn zusje is ondertussen al in Nederland en doet het super. Met katten is hij sociaal. Honden vindt hij heel eng. Een gezin met drukke jonge kinderen vinden wij niet geschikt.

Aiko

Geboortedatum:​ 25-11-2018

Geslacht: kater

Gecastreerd: ja

Aiko is een prachtige kater van ongeveer 1 jaar oud. Hij is achtergelaten in huis in Spanje door z'n vorige eigenaar. Gewoon deur dicht en foetsie! Arme Aiko bleef alleen achter. Gelukkig heeft iemand hem gered en naar ons gebracht.

 

Hij is een hele lieve knuffelkat. Sociaal met andere katten. Hij is gecastreerd en negatief getest op FIV en Felv. Hij heeft een prachtige tekening, allemaal grijze vlekjes.


Aiko is zindelijk en op zoek naar een huisje waar mensen lekker veel met hem knuffelen en waar het niet te druk voor hem is.


Als hij genoeg ruimte en uitdaging heeft kan hij als binnenkat leven.

Polly | Gereserveerd

Please reload