Ter adoptie

LET OP! In verband met onderhoud van de website is het aanbod dieren ter adoptie niet actueel. Op dit moment kun je onze dieren dus via onze Facebook pagina en Marktplaats in de gaten houden. Klik hier voor het Marktplaats overzicht.

Onderstaande honden zijn (binnenkort) beschikbaar voor adoptie. 

Susy

SUSY5_edited.jpg

Susy is een prachtig Mastin meisje van ongeveer anderhalf jaar oud. Ze is gevonden in een vuilnisbak in Spanje, uitgemergeld en op het randje van de dood. Doodsbang voor alles en iedereen, bibberend en ellendig. Langzaamaan kreeg ze haar vertrouwen en haar figuurtje terug. Inmiddels weegt Susy zo'n 45 kilo en is ze zó leuk!


Nog steeds vindt ze vreemde mensen eng, maar na een goede introductie is het ok. Nu zoekt ze ons echt op om lekker te knuffelen en ze is graag bij je in de buurt. Ze speelt veel met de andere honden hier, ze is erg sociaal.


Susy is een echte Mastin, dus ook zeer waaks. Ze heeft een diepe en indrukwekkende blaf. We zoeken een thuis voor haar bij mensen met begrip en geduld voor haar situatie, een plek waar al een andere grote sociale hond woont en met veel ruimte waar ze ook mag waken.


Nu Susy een gezond gewicht heeft is ze onlangs gesteriliseerd. Susy is negatief getest op Leishmania.
Ze bevindt zich nog in Spanje.

Leeftijd

1,5 jaar

Ras

Kruising mastin

Geslacht

Teefje, gesteriliseerd

Mandy | Gereserveerd

Mandy 1.jpg

Mandy is een prachtig meisje van ongeveer anderhalf jaar oud. Een bizar verhaal... Mandy kwam bij ons toen ze slechts 4 maanden was. Ze was gevonden op straat en had geen chip. Niemand die haar zocht. Enkele maanden later werd er bij ons op de opvang ingebroken en hebben ze haar gestolen. Bijna precies een jaar later werd zij over ons hek gegooid! Mandy was terug!


Heel bizar. Maar wat zijn we blij dat ze er weer is. Ze herkende ons meteen en het leek alsof ze nooit was weggeweest. Alleen is ze nu opeens volwassen! Ze is inmiddels gesteriliseerd. Ze is gechipt en ingeënt. Ook is ze negatief getest op de 4 meest voorkomende meditterane ziektes.


Mandy is een hele lieve en enorm sociale knuffelkont. Ze is zeer goed met andere honden. Katten niet. Die vindt ze veel te leuk om op te jagen. Mandy is een middelmaat kruising en weegt iets minder dan 15 kilo. Ze zou het heel goed doen in een gezellig gezin.


Ze kan waarschijnlijk begin april mee naar Nederland reizen.

Leeftijd

1,5 jaar

Ras

Kruising

Geslacht

Teefje, gesteriliseerd

Martie

WhatsApp Image 2021-03-05 at 11.34.52.jp

Martie komt binnenkort ter adoptie.

Leeftijd

1,5 jaar

Ras

Kruising

Geslacht

Reutje, gecastreerd

Ines | Gereserveerd

WhatsApp Image 2021-03-19 at 20.01.56.jp

Ines is een prachtige pup van bijna 3 maanden oud. Gevonden op straat toen ze pas 7 weken oud was. Ines is een ontzettende knuffelkont. Ze vindt niks leuker dan bij mensen zijn. Ook is ze erg sociaal met honden in alle soorten en maten. Ines is een zelfverzekerde pup. Ze is ontzettend slim en leergierig.


Ze weegt nu al 9,6 kilo dus wij verwachten dat ze een middel tot grote hond wordt.
Helaas weten wij niks over haar verleden dus die vragen kunnen wij niet beantwoorden.
Ines zoekt een thuis bij mensen die veel aandacht voor haar hebben en haar lekker mee op pad nemen. Kinderen en andere dieren zijn geen enkel probleem.
Ines mag begin mei naar Nederland reizen.

Leeftijd

Puppy

Ras

Kruising

Geslacht

Teefje, niet gesteriliseerd