Ter adoptie

Onderstaande honden zijn (binnenkort) beschikbaar voor adoptie. 

Sunny

 • Geboortedatum: 19-12-2014

 • Formaat: middelgroot (25 kg)

 • Gesteriliseerd: ja

Sunny is een Labrador kruising van ongeveer 5 jaar oud. Verlaten en gevonden door een Nederlandse familie die op vakantie in Spanje was. Ziek, ellendig, mager en doodongelukkig.
Inmiddels is ze helemaal opgeknapt!


En wat een ontzettende lieverd is ze!  Helemaal dol op mensen, sociaal met honden en een enorme knuffelkont. Ze kan prima mee aan de riem lopen, heeft een heel zacht en rustig karakter.
Perfect voor een gezin met kids die lekker (zachtjes) met haar willen knuffelen. Sunny is het verleden niet goed behandeld door mensen, dus duikt helemaal in elkaar als iemand schreeuwt of slaan-bewegingen maakt. Sunny kan absoluut niet met katten of andere kleine dieren (jachtinstinct)!


Ze weegt nu 24,8 kilo.
Sunny is positief getest op Leishmania maar ze is hier voor behandeld en heeft geen symptomen meer. Verder is ze kerngezond!
Ze is inmiddels gesteriliseerd, ingeënt, gechipt en heeft een paspoort.

Chica

 • Leeftijd: 2,5 jaar

 • Formaat: groot (59 kg - zwaar overgewicht. Naar verwachting 45 kg bij goed gewicht)

 • Gesteriliseerd: ja

Chica is een hele lieve en zachtaardige Mastin van een jaar of 2 oud.
Zij was in Spanje aangeschaft door een bedrijf om te waken, maar ze is dol op mensen en gezelschap dus deed haar werk niet goed.
Nu is ze bij op de opvang.
Ze is véél te dik, toen ze bij ons kwam woog ze 65 kilo en kon ze amper 10 meter lopen zonder te hijgen. Ze moet nog steeds aardig wat afvallen maar langzaamaan gaat t steeds beter.
We zoeken een rustig huisje voor haar, Chica is erg gevoelig en houdt van gezelligheid maar niet van drukte. Ze is een kalme hond, die keurig meeloopt aan de riem.
Ze is heel groot dus we zoeken een thuis waar ze ruimte heeft, veel buiten kan zijn, lekker mee gewandeld en geknuffeld wordt.
Chica is makkelijk in de omgang, sociaal met andere dieren. Kinderen, mits rustig, zijn geen enkel probleem.
Het liefst zien we een huis met veel grond waar ze lekker kan rondlopen en in de avond naast haar baasjes in de woonkamer mag ploffen voor een knuffelronde.
Chica is gesteriliseerd en negatief getest op Leishmania. Ze moet de eerste tijd wel op dieet blijven. Ze is een echte Mastin met de bijbehorende dikke vacht. Deze moet regelmatig geborsteld worden.
Gezien de huidige Corona-situatie moeten we even afwachten tot de dieren weer naar NL mogen vliegen.

Timon | Gereserveerd

 • Geboortedatum: 28-05-2020

 • Formaat: middel 

 • Gecastreerd: nee

Timon is een heel knap mannetje van nu (28/5) ongeveer 6 weken oud. Gevonden in een doos langs de weg samen met zn broertje, doorweekt in hun eigen urine en schreeuwend  van de honger enkele weken terug.
Nu veilig bij ons op de opvang in Spanje.
Ze wegen nu 2,5 kilo, dus we verwachten een middelmaatje als ze straks groot zijn.
Aangezien we niks weten over hun ouders of verleden kunnen we niks zeggen over ras enz.

Inmiddels zijn ze heel vrolijk, speels en enorm knuffelig. Echte boefjes! Ze worden hier met heel veel andere honden grootgebracht.
We zoeken een familie voor hem die de tijd heeft hem op te voeden, alles te leren en waar hij voor altijd mag blijven. Kinderen (mits begeleid) zijn geen enkel probleem.

Pups mogen pas legaal reizen als ze 15 weken oud zijn! Eerder kan Timon dus niet naar NL komen.

Freddie | Gereserveerd

 • Geboortedatum: 20 -01-2018

 • Formaat: middel (12 kg)

 • Gecastreerd: ja

Freddie is een geweldig hondje van 2 jaar oud. Wat heeft hij al op hoop meegemaakt in z'n korte bestaan.
Freddie is samen met z'n broertje gered van de straat in Spanje toen hij 3 maanden was.
Hierna is hij geadopteerd door een heel lief gezin in Nederland die dol op hem was.


Freddie raakte in dat gezin overprikkeld door de kinderen. Helaas kunnen de kids door medische redenen weinig veranderen aan dit gedrag. Dit betekende dus dat het beste was  Freddie met veel verdriet te herplaatsen.
Omdat Freddie wat gedragsproblemen had hebben we besloten hem terug naar onze opvang in Spanje te halen.
Hier heeft hij alle tijd tot rust te komen en onze zeer stabiele roedel kon hem heropvoeden. Wat een goede beslissing! Eigenlijk vanaf dag 2 is Freddie de perfecte hond. Wat een lieve, zachtaardige, relaxte en fijne hond is hij.
Freddie is favoriet bij de verzorgers en al het bezoek!


Hij weegt slechts 10 kilo en is super fit en snel. Freddie is dol op knuffelen en balletje gooien. Met andere honden is hij zeer sociaal. We zoeken dan ook een familie voor hem die consequent is, veel tijd aan hem besteedt, een andere actieve hond heeft en iemand die hem nooit zal wegdoen!


Freddie heeft vanaf dat hij gevonden is een gevoelig oogje. Hiervoor is hij meerdere malen bij de dierenarts geweest. Hij knijpt met het oogje en dat oogje is sensitief voor fel licht maar tot nu toe is dat alles.


Aangezien Freddie de laatste keer herplaatst moest worden ivm de kids zoeken wij voor de zekerheid een huisje zonder kinderen.


Freddie is negatief getest op Leishmania. Hij is gecastreerd, ingeënt, in het bezit van een Europees paspoort, gechipt en reisklaar.

Pumba | Gereserveerd

 • Geboortedatum: 28-05-2020

 • Formaat: middel 

 • Gecastreerd: nee

Pumba is een heel knap mannetje van nu ongeveer (28/5) 6 weken oud. Gevonden in een doos langs de weg samen met zijn broertje, doorweekt in hun eigen urine en schreeuwend  van de honger enkele weken terug.
Nu veilig bij ons op de opvang in Spanje.
Ze wegen nu 2,5 kilo, dus we verwachten een middelmaatje als ze straks groot zijn.
Aangezien we niks weten over hun ouders of verleden kunnen we hier niks over zeggen.

Inmiddels zijn ze heel vrolijk, speels en enorm knuffelig. Echte boefjes! Ze worden hier met heel veel andere honden grootgebracht.
We zoeken een familie voor hem die de tijd heeft hem op te voeden, alles te leren en waar hij voor altijd mag blijven. Kinderen (mits begeleid) zijn geen enkel probleem.

Pups mogen pas legaal reizen als ze 15 weken oud zijn! Eerder kan Pumba dus niet naar NL komen.

Ronnie | Gereserveerd

 • Geboortedatum: 25-05-2019

 • Formaat (naar verwachting): middel

 • Gesteriliseerd: nee

Ronnie is met haar broers en zussen binnengebracht bij de dierenarts in Spanje toen ze net geboren waren. Iemand had ze in een veld gedumpt.


Gelukkig hebben we enkele zeer ervaren en lieve fosters en daarom is Ronnie nu een heerlijk, sociaal en zeer mensgericht hondje geworden. Ronnie is enorm speels en actief. Ze is altijd vrolijk, altijd in voor een knuffel en altijd in voor een wandeling!  Ze is dol op mensen en kinderen. De perfecte gezinshond. Twee van haar zusjes zijn al een tijdje in Nederland, maar Ronnie wacht nog steeds.

 

Zij is reisklaar en kan op korte termijn naar Nederland komen. We denken dat er wat Podenco en Galgo in haar zit. Zij zal een middenmaatje worden.


Ronnie is nog een jonge meid dus zal natuurlijk nog veel moeten leren!

Please reload