Ter adoptie

Onderstaande honden zijn (binnenkort) beschikbaar voor adoptie. 

oie_pLzAlQDsJ1oP.jpg

SUSY

MASTIN   1-2 JAAR   GESTERILISEERD

Dit is Susy.
Susy is een prachtig Mastin meisje van ongeveer anderhalf jaar oud.
Gevonden in een vuilnisbak in Spanje, uitgemergeld en op t randje van de dood.
Doodsbang voor alles en iedereen, bibberend en ellendig (laatste foto in de galerij 'Meer foto's'). Langzaamaan kreeg ze haar vertrouwen en haar figuurtje terug. Inmiddels weegt Susy zo'n 45 kilo en is ze zó leuk!
Nog steeds vindt ze vreemde mensen eng, maar na een goede introductie is het ok.
Nu zoekt ze ons echt op om lekker te knuffelen en ze is graag bij je in de buurt. Ze speelt veel met de andere honden hier, ze is erg sociaal.
Susy is een echte Mastin, dus ook zeer waaks. Ze heeft een diepe en indrukwekkende blaf. We zoeken een thuis voor haar bij mensen met begrip en geduld voor haar situatie, een plek waar al een andere grote sociale hond woont en met veel ruimte waar ze ook mag waken.

Nu Susy een gezond gewicht heeft is ze onlangs gesteriliseerd.
Susy is negatief getest op Leishmania en is gevaccineerd.
Ze bevindt zich nog in Spanje.

 

Lily BC.jfif

LILY

  • GEADOPTEERD!

Dit is Lily.
Lily is een prachtige kortharige Border Collie van 1,5 jaar oud.
Lily is geboren in Engeland en mee naar Spanje genomen toen haar baasjes hierheen verhuisden.
Maar zij wonen in een klein appartement en de hele dag alleen thuis zitten als jonge en zeer intelligente Border Collie, was niet succesvol, natuurlijk. Lily blafte logischerwijs alles bij elkaar en de familie wilde afstand van haar doen.

 

Lily is zoals een Border Collie gemaakt is om te zijn. Met haar is niks mis, haar familie had een ras gekozen waar ze niet geschikt voor waren. Wij zoeken dus een thuis waar men wél weet waar ze aan beginnen. Want wat is ze leuk! Lily is een enorme lieverd, echt de grootste knuffelkont ooit. Ieder mens en kind is voor haar feest. Andere honden, groot of klein, jong of oud, ze is lief voor hen allen.


Ze is ook zéér slim, commando's heeft ze direct door en het enige wat ze wil is aan de slag voor haar baas. Lily heeft dus enorm veel aandacht nodig en een goede uitlaatklep. Ze is geen hondje om 3 x per dag een blokje mee om te gaan. Lily moet kilometers maken, trainingen volgen, een taak krijgen.
Katten gaat ze denken wij opjagen dus graag een huis zonder katten.
Lily is inmiddels gesteriliseerd. Ze is zindelijk, loopt goed mee aan de riem, kan prima in de auto en is gewoonweg geweldig voor de kenner van dit ras!


Lily is in Spanje maar kan hopelijk op korte termijn reizen.